Waarom?

Als kinesitherapeuten zijn we geboeid door het bewegingstelsel en sport kan daarbij niet ontbreken. Door de jaren heen hebben we ons,zoals zo velen, altijd moeten motiveren om even tijd te maken voor de sport. Het is vanuit dat standpunt dat Just Move is gegroeid. Op een leuke manier sporten en vooral voor iedereen ongeacht leeftijd of huidig conditieniveau.

 

We hebben het allemaal zo druk in ons dagelijks leven en bij Just Move proberen we daarom via een trainingsessie van telkens een uur in een gebalanceerde work-out te voorzien. Hierbij komt zowel conditie als krachttraining aan bod, 2 onderdelen voor een gezond lichaam dat dagelijks aan fysieke en psychologische stress onderworpen is.

 

Vanwege onze paramedische achtergrond en kennis over de verschillende trainingsmethodes zijn we ervan overtuigd dat we iedereen een aangepaste training op maat kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar een bijkomende training als doorwinterde sporter of u moet revalideren na een cardiologisch of musculoskeletaal letsel, u kan bij ons terecht.

 

Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op onze site en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor een leuke en efficiënte sportsessie!

 

Onze 5 redenen om voor ons te kiezen kan hiervoor een goede startplaats zijn.