Aanbod

  • Circuit
  • Piloga
  • Back in Shape

CIRCUIT

Het basiscircuit bij Just Move bestaat uit een 60 minuten durende work-out waarbij je op regelmatige tijdstippen verandert van Fitnesstoestel. Op muziek werk je eerst 30 minuten op cardiotoestellen waarna je overgaat tot 30 minuten functionele spierversterkende oefeningen op krachttoestellen. De volgorde van Cardio of spierversterkende oefeningen heeft geen belang.

terug naar boven

 

PILOGA

Beheers houding en beweging met het PILOGA programma! Tijdens deze les worden evenwicht en krachtuithouding op de proef gesteld. Versterking van de diepe stabilisatoren van rug en perifere gewrichten komt hier primair aan bod. Spieren worden niet alleen sterker, maar ook leniger en meer functioneel via een verscheidenheid aan specifieke oefeningen. Werk tevens preventief aan een correcte rughygiëne met PILOGA!

terug naar boven

 

BACK IN SHAPE

Deze les gaat dieper in op een correcte houding van de rug en nek. Het zijn een reeks van veilige oefeningen om de rug en nek te ontspannen, te verstevigen en te stabiliseren. Hiernaast wordt er ook info meegegeven omtrent de rug- en nekproblematiek.

terug naar boven