5 Redenen om voor Just Move te kiezen

60 minuten training

Sporten bij Just Move gebeurt op een efficiënte manier in circuitvorm. Een sessie op ons aangepast trainingscircuit bestaat uit 60 minuten. Omdat er zonder lange pauzes continu getraind wordt op verschillende fitnesstoestellen, heb je voor een volledige work-out slechts een uurtje nodig. Snel na het werk en nog heel de avond voor de boeg!

 

Circuittraining

Circuittraining is een vorm van trainen die reeds zeer lang bestaat. Door verschillende cardio- en krachtoefeningen te combineren met korte tussenpauzes komen alle spiergroepen aan bod en wordt er tegelijkertijd aan de conditie gewerkt. Tijdens elke oefening wordt de hartslag hoog genoeg gehouden zodat naast de spier- en conditietraining ook het vetmetabolisme wordt aangesproken. Op muziek wordt er op regelmatige tijdstippen gewisseld. Hierdoor kan men een traditionele fitness work-out van 80-90 minuten reduceren tot 60 minuten.

 

Inspanningsproef

Alles begint bij een uitgebreide inspanningsproef waar we grondig nagaan hoe het staat met jouw conditie. Je hartslaggrafiek wordt grondig geanalyseerd door een van onze coaches waarna je persoonlijk programma wordt opgesteld op basis van het resultaat.

 

Evaluatie om de 12 weken

Een nieuwe evaluatie met je coach om de 12 weken! Bij Just Move staan opvolging en een persoonlijke benadering voorop. De kinesitherapeuten en gediplomeerde trainers leggen samen met jou een nieuwe inspanningsproef af om de 12 weken zodat je resultaat voor motivatie zorgt om op hetzelfde sportieve elan voort te gaan. Deze inspanningsproef wordt nauwkeurig vergeleken met je vorige test en hieruit zal blijken in welke mate je vooruitgang hebt gemaakt.

 

Resultaatsgarantie!

Doe wat er van u verwacht wordt... en uw inspanningen worden beloond!